Etusivu Uutuudet Tarjoukset Uutiset Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tietosivut
Maksutavat
Uutiset
Paketit liikkuvat ja palvelu pelaa jälleen - 27.11.2019

PAU:n lakko loppuu – kaikki Postin palvelut ovat käytössä jälleen Black Fridayna ja joulun lähetykset saadaan perille ajoissa

27.11.2019

Paltan ja PAU:n väliset työehtosopimusneuvottelut päättyivät ja uusi sopimus on saatu aikaan. Työrauha palaa Postiin. PAU:n lakot päättyvät välittömästi ja työntekijät palaavat työpaikoille. Kaikki Postin palvelut ovat käytössä ja lakon aikana syntynyttä sumaa päästään heti purkamaan.- Olemme valmiina verkkokaupan Black Friday -sesonkiin sekä joulusesonkiin. Palaamme normaaliin arkeen niin pian kuin mahdollista. Osa lähetyksistä pystyttiin hoitamaan lakon aikana, ja pahalta sumalta vältyttiin. Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta ja kärsivällisyydestä lakon aikana. Kaikki palvelumme ovat nyt käytössä ja uutta postia voi lähettää, sanoo Postin poikkeustilanteiden johtaja Jarmo Ainasoja.

Lue lisää

PAU:n lakot vaikeuttavat kotimaan ja ulkomaan postin kulkua - 22.11.2019

 

Postin Tiedote:

PAU:n lakko viivästyttää osaa lähetyksiä. Lue lisää Lakko hidastaa postinkäsittelyä ja jakelua. Valitettavasti emme pysty lakon aikana selvittämään yksittäisen lähetyksen tai lähetyserän kulkua postinkäsittelyssämme.

 

 


Ostoskori
0 kpl
Tarjoukset
Ladattava led-etuvalo MOON Meteor Storm Pro 1700, musta
Ladattava led-etuvalo MOON Meteor Storm Pro 1700, musta
159.00€  179.00€
Valmistajat