Ostoskorissa tuotteita : 0 kpl
Etusivu     Uutuudet     Tarjoukset     Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tietosivut
Maksutavat


Rekisteriseloste / Fillari Center

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain 10 ja 24 §:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste

Päivitetty 23.05.2018

1. Rekisterinpitäjä

Fillari Center Saarelainen&Borgman Ay
Sahakuja 4
05800 Hyvinkää
Y-tunnus: 1852898-9
Puh. 019431400
posti@fillaricenter.fi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Heidi Saarelainen-Borgman
posti@fillaricenter.fi
019 431 400

2. Rekisterin nimi
Verkkokaupan asiakasrekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan Valmiskaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

4. Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

5. Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Fillari Center ei luovuta asiakas- ja yhteistyökumppanitietoja kolmansille osapuolille.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Fillari Centerin asiakas- ja yhteistyökumppanireksiterien tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Tietoverkko ja laitteet, joilla rekisterit sijaitsevat, on suojattu palomuurilla. Pääsy henkilötietoihin ja tietojen käyttöoikeus on vain rekisterinpitäjällä, tarvittaessa nimetyillä varahenkilöillä sekä rekisterinpitäjän ennalta määrittelemillä Fillari Centerin työntekijöillä. Laitteet sijaitsevat lukituissa ja valvotuissa tiloissa.

9. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot.
Fillari Center ei tarkista asiakkaan tai kumppanin antamien tietojen oikeellisuutta. Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterin ylläpitäjälle riittävän yksilöidysti. Korjaamispyynnössä on ilmoitettava rekisteröidyn nimi sekä virheelliset ja korjatut tiedot.

10. Evästeet:

Kävijän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää ns. evästeitä ("cookies").

Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi IP -osoite eli mistä Internet -osoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan.

Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Fillari Centerin ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta sekä analysoida ja kehittää kävijöitä paremmin palvelevaksi. Lisäksi Fillari Centerin yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijöiden vierailuista tällä ja muilla sivustoilla. Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kävijöiden kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen anonyymeille selainryhmille. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin

Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista.  Kävijä hyväksyy, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Ostoskori
0 kpl
Tarjoukset
Continental Ajotakki syksy/kevät
Continental Ajotakki syksy/kevät
74.95€  149.95€
Uutuudet
Ladattava led-etuvalo LEZYNE Lite Drive 700XL, musta
Ladattava led-etuvalo LEZYNE Lite Drive 700XL, musta
79.95€   59.00€
Valmistajat